Facebook
A fesztiválról
címkék ::

 

Szeretettel köszöntünk a háromszoros Fair Play díjas AlteRába Fesztivál honlapján!

2018-ban már 9 éves az AlteRába Fesztivál, nagyon megtisztelő, hogy sokan vagytok, akik évről évre visszajártok hozzánk Körmendre, valamint, minden esztendőben újabb vendégek is csatlakoznak hozzánk az ország minden szegletéből!

Mi ezt a programok és kiszolgálás színvonalának emelésével próbáljuk honorálni, bízva abban, hogy meg tudunk felelni elvárásaitoknak! A családias hangulat, a sok barátság, a szerelmek szövődése számunkra is fontos, hiszen reméljük, hogy maradandó élményt biztosítunk számotokra!

Mivel minden esztendőben egy nagy rockfesztivállal ütközünk időpontban, úgy gondoltuk, hogy külön 3 napos Rock pikniket építünk fel a metal és rock szerelmeseinek! A VasMaRock Piknik az Alterába Fesztivál előtti hétvégén, július 5-6-7-én lesz, a helyszín ugyanaz! Minőségi programjainkat az alábbi linket megtekintheted! Azért az Alterába Fesztiválon is lesznek nyilván rockosabb bandák is!

Kérjük a zenekarokat, hogy egyik fesztiválra se jelentkezzenek, kész a program!

Nagyon kedvezményes EARLY Bird jegyek és bérletek, valamint mindkét fesztiválra kombinált bérletek is kaphatóak lesznek korlátozott számban! :)

Kedvezményes, limitált elővételi bérletek: december 1-től!

https://www.facebook.com/alteraba

https://www.facebook.com/vasmarockpiknik/?ref=br_tf

Minden jót nektek, kérdések esetén rendelkezésre állunk a Kapcsolatok menüpont alatt!