Facebook
GyIK
címkék ::

A BELÉPÉSRŐL
 
A belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít az Alterába Fesztiválra (Rendezvény) történő belépésre, ha elfogadod az Alterába Kft. Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF), az annak 1. sz. mellékletét képező jelen házirenddel, valamint a 2. sz. mellékletét képező Adatkezelési Szabályzattal együtt, és tudomásul veszed, hogy azok betartását a rendezők ellenőrzik. A Rendezvényre belépni a megváltott jegy által megszabott időpontban és feltételek mellett lehet.
Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, illetve napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik.
 
A JEGYEKKEL ÉS KARSZALAGOKKAL KAPCSOLATOS FONTOS INFORMÁCIÓK
 
Alterába Napijegy: Napijeggyel a Rendezvényre belépni a tárgynapon 16:30 órától másnap 03:30 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra. 
 
Alterába Bérlet (kedd-szombat): Július 14-én,  16:30 órától a Rendezvény végéig tartózkodhat kedd-szombat Alterába Fesztivál Bérlettel a Látogató a Rendezvény helyszínén.
  
A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. – KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük. 
12. életévüket be nem töltött gyermekek szülői felügyelettel a Rendezvényt ingyenesen látogathatják és kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Rendezvény területén. 15. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kizárólag azon kísérővel tartózkodhatnak ott.
 
MIT NEM HOZHATSZ BE MAGADDAL?
 
Rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (bicska, kés, rugóskés, gázspray, stb...), ez szabálysértésnek minősül. 
Néhány kiemelt tárgy még, amit nem lehet bevinni a fesztivál területére: vízipipa, kemény falú konzerv, kalapács (50 dkg felett).
 
FONTOS: Alkoholos italt és üdítőt semmilyen mennyiségben, élelmiszert nem lehet behozni a Rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.
 
A Rendezvény területére az Alterába Kft. engedélye nélkül járművel behajtani tilos! 
 
Állatvédelem
 
A rendezvény jellegére való tekintettel, az állatok védelmében (erős hanghatások, stb.), a rendezvény területére tilos háziállatot bevinni.
  
És még...
 
A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben.
•    Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.
•    A Rendezvények területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
•    A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!
•    Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvény területén is tilos!
•    Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
•    A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.
•    A Rendezvényen csomagmegőrző és értékmegőrző nem üzemel. 
 
A Rába folyó vadvíz, csak a meghatározott és kijelölt helyeken szabad, egyéb szakaszain FÜRDENI TILOS ÉS ÉLETVESZÉLYES!
A Rendezvényt rossz idő esetén is megtarthatjuk. /Fedett színpad, közönségnek esőbeálló./
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
 
Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!
 
Jó szórakozást kívánunk!