Facebook
GyIK
címkék ::

Néhány fontosabb info...

Mi mennyi?

A fesztivál 5 napjára 16.490,- HUF-ba kerül a bérlet február 1-től a készlet erejéig, legkésőbb június 30-ig). Utána a helyszínen 18.000,- HUF, a napijegy keddtől szombatig 5.500,- HUF/ nap,  minden nap, csak az aznapi jegyeket lehet megvásárolni. 12 éves korig (ha még nem töltötte be a 13-at) ingyenes, természetesen érvényes bérlettel, vagy napijeggyel rendelkező szülői felügyelettel -, de 7 éves kortól, a diákigazolvány, útlevél bemutatása kötelező! Felnőtt kísérőnek számít a 20. életévét betöltött személy!

Érkezés

Július 9-én, 12 órától már lehet a kempinget, szállást elfoglalni, valamint a fesztivál területére, vélhetően a „büfészektor” környékére beszivárogni. Az első 100 kempinges ajándékot kap, ahogy megszokhattátok!

Könnyes búcsú...

14-én, a kempinget el kell hagyni, legkésőbb 12 óráig.

Merre találom a Fesztivált?

Érdemes rácsekkolni a www.menetrendek.hu illetve az www.elvira.hu oldalakra, itt az aktuális és hivatalos közlekedést veheted alapul, de ha autóval jössz, akkor a www.utvonalterv.hu sokat segíthet. Körmenden pedig már sima-liba, táblák mutatják…

Aztán Körmenden hova?

Körmend, Rába part, Rába Szabadidőcentrum. A térképen jelöljük! HRSZ.: 4681.

https://www.facebook.com/R%C3%A1ba-Part-Sport-%C3%A9s-Szabadid%C5%91centrum-341502969254056/info/?tab=overview

Beléptetés, érvényes napijegyek, bérletek felhasználása

Az Alterába Fesztivál elővételben értékesített 5 napos bérleteit a helyszínen karszalagra cseréljük, melyek érvényesek az 5 napra, július 9-én 16.30 órától, 14-án 04 óráig.

A napijegyek karszalag formájában állnak rendelkezésre, az adott napra a karszalag 16 órától 03.45-ig érvényes naponta!

A karszalagokat a beléptetésnél és folyamatában is ellenőrizhetik a Biztonsági emberek, külön indoklás nélkül is. A ragasztott, szakadt, hibásnak tűnő karszalagok érvénytelenek, ezeket eltávolítják, így a rendezvényt el kell hagyni!

A látványosan illuminált személyeket az érvényes belépő ellenére sem kötelesek a biztonsági emberek beengedni.

Bármi nemű rendbontás esetén, a biztonsági emberek, azonnali hatállyal eltávolíthatják a karszalagot és kikísérik az elkövetőt/ket a fesztivál beléptetési pontján kívülre.

Komolyabb atrocitás esetén a további intézkedéseket a Körmendi Rendőrkapitányságra jelentik!

A bérletek hamisítása, valamint bárminemű manipulálása észrevétele esetén, a szervezők hivatalos feljelentést tesznek a hatóságoknál! Kérünk mindenkit, csak a megjelölt helyeken vásároljatok bérletet, azokra vállalunk garanciát!

A bérlet és napijegyek vásárlói elfogadják a Házirendet, betartják annak a rájuk vonatkozó szabályait!

Ezeket nem kellene… megköszönjük, ha betartjátok!

Ti is érzékelitek, hogy ez bérlet eléggé olcsó.

Változatlanul normális áron juthattok hozzá a fesztivál területén értékesített italokhoz, ételekhez, nem kell betárazni belőle előre, hiszen, mindenhol egy áron van, de nálunk még meglepi is lesz!
Pontosan ezért kérünk mindenkit, hogy ne hozzatok magatokkal semmilyen ételt, italt, ezeket az ajtóban úgy is ellenőrzik, kíméljétek meg magatokat attól, hogy ott kelljen hagyni a kapuban az üveg piákat, stb… Higgyétek el, felesleges herce-hurca…

Hol aludjak, ha már nagyon elfáradnék?

A Kemping (Bárkaház) idén is nagyon olcsó! 1000,- Ft/ éj/fő. Kérjük a szabályokat tartsátok be, a Házirend a helyszínen kifüggesztve, mindenki ahhoz tartsa magát, eddig sem volt probléma.

Más alternatívák is lesznek,természetesen számos szálláslehetőség van, melyet folyamatosan töltünk fel! Az általunk ajánlott szállások általában kedvezményt nyújtanak a fesztiválra érkezőknek! Őket keressétek elsősorban!
A Körmenden és környékén található kiadó szobákról a www.kormend.hu honlapon érdeklődhetsz.