Facebook
Jegyinformációk
címkék ::

Kedves Jegyvásárlónk!


Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Alterába Fesztivál elmarad.

A szervezők közleményét az alábbiakban olvashatod:

Kedves jegyvásárlók!

Bizonyára tudjátok már, hogy idén a 11. Alterába Fesztivált nem tudjuk megvalósítani a korona vírus kapcsán kialakult helyzet miatt.
Azt a döntést hoztuk, hogy az idei fesztivált kompletten áttesszük 2021. július 13-17-re!
A programban egy változás van, a szerdai (14-i) napon a Follow the Flow helyett az Anna and the Barbies lép színpadra ugyanabban az idősávban.
Így akinek tetszik a fesztivál zenei összeállítása, jövőre a napijegyét és bérletét is fel tudja használni!
Mi hálásan köszönjük, ha ezt teszitek, mert sajnos mi sem vagyunk könnyű helyzetben, de természetesen TI vagytok az elsők, akinek a megélhetéséhez elengedhetetlen most a belépő ára, nyugodt szívvel váltsa vissza az árát! Megértjük!
Érdemes azon is elgondolkodni, hogy ha már megvásároltad, azt kedvezménnyel tetted, sajnos szponzoraink elvesztése miatt olcsóbb nem lesz a belépő, de próbálunk minimálisan emelni a tervekhez és lehetőségekhez képest!

Bízunk benne, hogy jövőre is találkozunk és hatalmasat bulizunk!

Tervben van egy két napos Alterába szilveszter, akinek megvan a jegye, bérlete, az oda kedvezménnyel vásárolhat belépőt, ennek módját még kitaláljuk! (helyszín miatt nem tudjuk konkretizálni, zenekarokkal már tárgyalunk)

Vigyázzatok magatokra és vigyétek jó hírünket!

Aki visszaváltaná belépőjét az június 1. és június 30. között megteheti!

A jegyárak alakulása:

5 napos bérletek:
Elővételben 2020 december 31-ig: 19.000,- / Limitált
Elővételben 2021 július 10-ig: 20.000,- / Limitált
Helyszínen: 24.000,-

Napijegyek:
Elővételben 2020 december 31-ig : 5.599,- 
Elővételben 2021 július 10-ig : 6.599,-
Helyszínen: 7.500,-

12. életévüket betöltött, de 15. életüket még nem betöltött fiataloknak a NAPIJEGY elővételben: 1.200,- 
(Csak nagykorú, érvényes napijeggyel vagy bérlettel rendelkező kísérővel) helyszínen okmánnyal hivatalosan igazolni kell a beléptetésnél!)

12. életévüket be nem töltött gyermekek szülői felügyelettel a Rendezvényt ingyenesen látogathatják és kizárólag szülői felügyelettel tartózkodhatnak a Rendezvény területén. 15. életévüket be nem töltött gyermekek csak nagykorú kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kizárólag azon kísérővel tartózkodhatnak ott.

Hálásan köszönjük azt Nektek, akik szívesen támogatnátok a fesztivált. Két összegben határoztuk meg ezt a lehetőséget, csekély mértékben. Ez a Támogatói jegy  belépésre nem jogosít, ezzel szimpátiád és segíteni akarásod tolmácsolhatod irányunkba! A 2.000,- és 5.000,- Forintos támogatói jegyvásárlók nevét közzétesszük a Támogatók és Partnerek oldalon köszönetképpen, illetve a 2021-es fesztiválra ha magaddal hozod, még egy apró ajándékkal is kedveskedünk! Köszönet!

A jegyek ide kattintva érhetők el!

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek a jövő évi fesztiválra, további teendőd nincs velük. Amennyiben mégsem szeretnél részt venni az eseményen, a jegyeidet visszaváltjuk. Ezzel kapcsolatban június 1-30. között jelezd visszaváltási szándékod az ugyfelszolgalat@tixa.hu címen, és a levélben tüntesd fel a vásárláskor kapott 7 számjegyű rendelési azonosítót (pl.: #1234567). 

A jegyvásárlás során keletkezett tranzakciós adatok alapján a bank jóváírja az összeget az ügyfelek számára. A bank, online vásárlások esetén - a saját belső szabályai szerint – normál ügymenet mellett legkésőbb 30 banki napon belül utalja vissza az ellenértéket, mely a vásárló visszatérítési igényének TIXA általi rögzítésétől számítva történik. A tömeges visszaváltási igények feldolgozása és a kifizetések folyamatban vannak, a visszaváltási folyamatok ebben az időszakban a bankok és a fizetési szolgáltatók oldalán is hosszabb átfutási időt igényelhetnek.

Megértésedet köszönjük!