Facebook
Hírek
Alternatív zenei csemegék a nyitónapon
címkék ::
Alternatív zenei csemegék a nyitónapon
Ma kezdődik az ország legnagyobb kerti partija Körmenden. A 9. AlteRába Fesztivált 2018-ban július 10. és 14. között rendezik meg a Rába Szabadidőcentrumban.

Az idei programon vasárnap hajnalig több, mint 40 fellépő látható, a nyitónap pedig igazi zenei csemegéket kínál. Az AlteRábát a Depeche Mode dalokat játszó Das Modell indítja kedden 17.30-kor, majd 19 órától a Sziámi And Friends lép színpadra. Kizárólag Körmenden koncertezik 2018-ban az F.O. System, a banda 21 órakor kezd a Rába-parton. Az első napot a Hiperkarma zárja a nagyszínpadon, Bérczesi Robiék 23 órától csapnak a húrok közé. A kis színpadra a Malacka és a Tahó varázsol vidám hangulatot, ők két alkalommal, 20.30-tól és fél 11-től is játszanak ma Körmenden.

Az 5 napos, elővételi bérletekhez ma még hozzá lehet jutni a helyszínen, ahol a 17 órai kapunyitástól napijegyek is kaphatók. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés ingyenes.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit már déli 12 órától el lehet elfoglalni.

A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a körmendi zenei programra utazók a vasúttársaság járatait. Az odaút mellett a visszaútra is szól az akció, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió sugároz a városban és a környéken. A körmendi csatornán az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. A Körmend FM műsorát a 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a
www.kormendfm.hu oldalon lehet hallgatni.

A 9. AlteRába ma 17:30-kor veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes program:
http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop