Facebook
Hírek
Búcsúkoncerttel indul az AlteRába
címkék ::
Búcsúkoncerttel indul az AlteRába
Ma kezdődik az ország legnagyobb kerti partija a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A 6. AlteRába Fesztivál első napján búcsúzik a nyugat-dunántúli közönségtől a HS7.
Búcsúkoncerttel indul az AlteRába

Indul az öt napos őrület Körmenden: mától szombat estig csaknem 40 fellépő - köztük számos jubiláló zenekar - látható a Rába Szabadidőcentrumban. A 6. AlteRába Fesztiválon mindjárt az első este egy búcsúkoncertet tartanak. A hamarosan feloszló Heaven Street Seven másfél órás fellépéssel készül „az ország legnagyobb kerti partijára”. Szűcs Krisztiánék ezzel köszönik meg az elmúlt két évtizedet a nyugat-dunántúli közönségnek.

A nyitónapon a HS7 mellett fellép még Kardos-Horváth János (18:30), a Firkin (22:00) és a FISH! (23:30).

Az idei AlteRábán több jubiláló zenekar is koncertezik majd. A szervezők különleges meglepetéssel készülnek például a 10 éves Vad Futtik és Kiscsillag, valamint a 15 éves 30Y számára.

Az 5 napos, elővételi tikettek szinte mind elkeltek, de az AlteRába helyszínén mától lehet még bérletet és napijegyeket vásárolni. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés ingyenes.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit már déli 12 órától el lehet elfoglalni.

A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján az idei esztendőben 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a körmendi zenei programra utazók a vasúttársaság járatait. A kedvezményes menetjeggyel az utazást a rendezvény előtti nap 0 órától lehet megkezdeni, és a programot követő nap 24 óráig kell befejezni. Az AlteRábára tartó fesztiválozók bérletük felmutatása ellenében vásárolhatnak vonatjegyet a GYSEV pénztáraiban. Az odaút mellett a visszaútra is szól a kedvezmény, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

Körmenden természetesen fesztiváltaxi is üzemel mától, amely a körmendi vasútállomáson is elérhető. A taxi telefonszáma: +3670/221-3000.

A Z-NET Telekom jóvoltából az AlteRába Fesztivál teljes területén ingyenesen használható a szélessávú wifikapcsolat.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió üzemel a városban és a környéken. A körmendi rádióban az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. Az ISIS Rádió Körmend műsorát az FM 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.radiokormend.hu oldalon lehet hallani.

A ProArt szavazásán a tavalyi év fesztiválja címet elnyert AlteRába ma 18:30-kor veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes program: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop