Facebook
Hírek
Dívák Napja az AlteRábán
címkék ::
Dívák Napja az AlteRábán
Bíborka, Bori és Anna lesznek a fő porond sztárjai szerdán.

Az ország legnagyobb kerti partija a Halott Pénz és a körmendi Soulwave koncertjeivel vette kezdetét tegnap este. A két fő program közötti váratlan felhőszakadás és az emiatt bekövetkezett programcsúszás sem szegte kedvét a közönségnek, rengetegen voltak kíváncsiak a helyi Soulwave után Marsalkó Dávidékra is.

A mai eseménysorozat a Dívák Napja elnevezést kapta, hiszen a 8. AlteRába Fesztivál nagyszínpadán szerda este fél 8-tól a Magashegyi Undergound, 21.10-től a Péterfy Bori & Love Band, 22.50-től pedig az Anna and the Barbies játszik. Bíborka, Bori és Anna előtt 18 órától a Bagossy Brothers lép fel. Az éjszakát a Firkin koncertje zárja a nagyszínpadon, fél 1-től.

Közben újabb helyszín nyitotta meg kapuit, a kis színpadon is elindultak az idei programok. A nyolcadik AlteRábán már 16 feltörekvő zenekar kap lehetőséget a bemutatkozásra. Ezekre a csapatokra a fesztivál hivatalos Facebook oldalán lehetett szavazni. A körmendi zenei eseményen minden nap kora délután kezdődnek a koncertek, melyeket játékos vetélkedők és egyéb kiegészítő programok kísérnek.

Szintén a Fütyülős kis színpadra érkezik szerdán az AlteRába Fesztivál elmaradhatatlan fellépője, az Ed Philips and the Memphis Patrol. A fiúk az esti koncertek között több alkalommal is a húrok közé csapnak. Természetesen ma sem marad el a hajnalba nyúló after party, Golyó és Johnny közreműködésével.

Az idei AlteRábán a napijegyek és a bérletek helyszíni értékesítése minden nap 16.45-kor kezdődik. Addig a délutáni programok szabadon látogathatóak. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés esténként is ingyenes.

A Z-NET Telekom jóvoltából az AlteRába Fesztivál teljes területén ingyenesen használható a szélessávú wifikapcsolat.

További részletes információk a http://www.alterabafesztival.hu oldalon.

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop