Facebook
Hírek
Esőmentes AlteRába
címkék ::
Esőmentes AlteRába
A Pál Utcai Fiúk, a Vad Fruttik és a 30Y koncertjeivel, valamint az Ed Philips and the Memphis Patrol bulijával folytatódik a 7. AlteRába Fesztivál.

Az ország legnagyobb kerti partijára a mai szeles, hűvös időjárás miatt érdemes lesz meleg ruhával készülni, csapadék azonban nem várható pénteken. A kis színpadon már fellépett a Reaktor és a Lékkör, 3-kor az Azthittem a szomszéd ordibál kezd, 4-től pedig a Zinger játszik. Az Ed Philips and the Memphis Patrol kétszer is színpadra lép, az Európában teljesen egyedülálló imázzsal rendelkező Rock and Roll bandát 20.30-tól és 22.10-től hallhatjuk.

A 7. AlteRába nagyszínpadán pénteken 18 órától a ZPZ, 19.30-tól a Pál Utcai Fiúk, este 9-től a 30Y, 22.40-től a Vad Fruttik, hajnali fél 1-től pedig a Prosectura játszik.

Az idei AlteRábán a napijegyek helyszíni értékesítése minden nap 16.30-kor kezdődik. Szombat kivételével a délutáni programok szabadon látogathatóak. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés esténként is ingyenes.

Az immáron másodszor is ProArt díj nyertes AlteRába holnap estig zajlik a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes program: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet