Facebook
Hírek
Gyere vonattal féláron az AlteRábára!
címkék ::
Gyere vonattal féláron az AlteRábára!
A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján az idei esztendőben 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a körmendi zenei programra utazók a vasúttársaság járatait. A kedvezményes jegyváltási lehetőség egy útra, vagy menettérti utazásra is felhasználható július 13. és 19. között.

Az olcsóbb vonatozás nem csak a Szentgotthárd, vagy Szombathely felől érkező fesztiválozókat érinti, hanem a többi közt a soproni, a kőszegi, vagy a nagykanizsai vonalon közlekedőket is. A kedvezményes menetjeggyel az utazást a rendezvény előtti nap 0 órától lehet megkezdeni, és a programot követő nap 24 óráig kell befejezni. Az AlteRábára tartó fesztiválozók bérletük felmutatása ellenében vásárolhatnak vonatjegyet a GYSEV pénztáraiban. Az odaút mellett a visszaútra is szól a kedvezmény, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

A GYSEV-nél a júliusi körmendi rendezvény idején a diák, és egyéb nagyobb mértékű kedvezmények a megszokott módon élnek. A 26 év alattiak kedvezménye természetesen az AlteRába hétvégéjén is érvényes, de mivel az csak pénteken 10-től vasárnap 24 óráig használható fel, így a megállapodásnak köszönhetően a fiatalok már a fesztivál nulladik napjától is olcsóbban utazhatnak.

Az AlteRábán természetesen fesztiváltaxi üzemel majd, amely a körmendi vasútállomáson is elérhető lesz. A taxi telefonszámát hamarosan közzétesszük a www.alterabafesztival.hu oldalon és a facebook-on.

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop