Facebook
Hírek
Hamarosan kezdünk!
címkék ::
Magna és Ocho ma este a nagyszínpadon, az AlteRába nulladik napján.

Rendhagyó produkcióval, a helyi fúvószenekar különleges, erre az alkalomra összeállított műsorával indul ma este a negyedik AlteRába. A banda szokatlan, ám rendkívül lendületes koncertje 19 órakor kezdődik a körmendi kisszínpadon. A nulladik napra azonban nem csak ez a meglepetés jutott, egy fellépés erejéig ugyanis újra összeállt a helyi közönség korábbi nagy kedvence, az éppen 20 esztendeje megalapított körmendi Secret Valley nevű banda. Őket – köztük a fesztivál főszervezőjét, Hegét – 20 órától lehet meghallgatni a nagysátorban.

 

Szintén a nagyszínpadon lép fel szerda este 9-től a Magna Cum Laude, 23 órától az Ocho Macho, majd hajnali 1-től a Paddy and The Rats. Vasárnapig több mint 30 banda játszik majd a Rába Szabadidőcentrumban.

 

A körmendi AlteRába Fesztivál részletes információi és a mától frissülő képgalériák a www.alterabafesztival.hu oldalon, valamint a facebookon találhatók. Újdonság, hogy az idei esztendőben „Fesztiválrádió” szól a városban és a környéken. Az Új Rádió 8 Körmend az FM 99,8 MHz-es frekvencián a legfrissebb fesztiválhíreket és a legjobb AlteRábás zenéket sugározza öt napon keresztül.