Facebook
Hírek
Hiszünk a csodákban, találkozunk 2023-ban!
címkék ::
Hiszünk a csodákban, találkozunk 2023-ban!
Ahogy ígértük jelentkezünk, hiszen ilyenkor már keresitek az early bird jegyeket. Azonban idén jó hírrel nem tudunk szolgálni, a 2022-es Alterába Fesztivált nem tudjuk megtartani.
Hiszünk a csodákban, találkozunk 2023-ban!

Aki itt volt idén, láthatta, hogy főleg a covid miatt, kevesebben voltunk, veszteséggel zártunk, így a következő 2022-es esztedőt nem tudjuk vállalni a jelenlegi és várható körülmények közt.

Szeretnénk azonban az Alterába Fesztivál neve alatt egyedi koncerteket tartani a városban, erről januárban egyeztetünk a Körmendi Kulturális Központtal, valamint az Önkormányzattal.

Idén így a Rába parton legalább a felújítás megtörténhet és 2023-ban egy megújult épülettel, infrastruktúrával várunk benneteket a megszokott helyen.

A jelenlegi helyzetben láthatják a koncertre járók, hogy a szakmában nagy a baj, segítsetek minden klubot azzal, hogy elmentek a rendezvényekre, mert különben már nem lesz hova...

A nyárra tervezett koncertekkel kapcsolatban január végén jelentkezünk, oda is nagyon várunk benneteket, hiszen az segíthet, hogy legyen 2023-ban újra fesztivál!

Legyen Békés, meghitt Karácsonyotok, és egy koncertekben bővelkedő, egészségben, barátságban, lojalitásban gazdag Új Esztendőtök!

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop