Facebook
Hírek
Holnap kezdődik az ország legnagyobb kerti partija
címkék ::
Holnap kezdődik az ország legnagyobb kerti partija
Az utolsó simításokat végzik a körmendi Rába Szabadidőcentrumban, ahol kedd délután indul a 6. AlteRába Fesztivál.
Holnap kezdődik az ország legnagyobb kerti partija

Áll már mindkét színpad és a nagysátor, hétfő estig pedig minden egyéb más is a helyére kerül Körmenden, ahol kedden indul „az ország legnagyobb kerti partija”. A 6. AlteRába Fesztiválon szombat estig majdnem 40 fellépő - köztük számos jubiláló zenekar - látható a Rába Szabadidőcentrumban.

Az 5 napos, elővételi tikettek szinte mind elkeltek, de az AlteRába helyszínén keddtől lehet még bérletet és napijegyeket vásárolni a fesztiválra. Felnőtt kísérettel 12 éves korig ingyenes a belépés. Folytatódik az évek óta tartó együttműködés az osztrák Picture On Fesztivállal, ez pedig a bérletesek számára további kedvezményt jelent. Az AlteRába látogatói mindössze 25 euróért juthatnak el augusztusban a Picture On-ra. Ugyancsak meglepetés még a bérleteseknek: a fesztivál ideje alatt érdemes lesz a karszalaggal kisétálni a városba is, hiszen például a körmendi Klub Trummerikumban minden nap két fogásos napi menüt lehet fogyasztani „alterábaráti” áron.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit július 14-én, déli 12 órától lehet elfoglalni.

A ProArt szavazásán a tavalyi év fesztiválja címet elnyert AlteRába holnap, július 14-én veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban.
A részletes program:
http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop