Facebook
Hírek
Indul a jubileumi AlteRába
címkék ::
Indul a jubileumi AlteRába
Ma kezdődik az ország legnagyobb kerti partija Körmenden. A 10. AlteRába Fesztivált 2019-ben július 9. és 13. között rendezik meg a Rába Szabadidőcentrumban. A születésnap alkalmából rengeteg ajándékkal, meglepetéssel készülnek a szervezők és a fellépők egyaránt.

A nyitónapon, július 9-én 17.30-tól az Idegen játszik, 19 órakor a Zaporozsec lép színpadra, 20.30-tól a Punnany Massif műsora látható, a Bagossy Brothers Company pedig 22.30-kor csap a húrok közé. A kis színpadon 20 órakor és este 10-kor is a Koprive mutatja be jubileumi koncertjét. A levezető bulin a hangulatról Golyó és Johnny gondoskodik.

Az ország legnagyobb kerti partijának öt napja alatt több jótékonysági megmozduláson vehetnek részt a fesztiválozók. Az AlteRába ma vendégül látja a Rum Kastélyban élő szociálisan hátrányos helyzetű fiatalokat, akik a Bagossy Brothers Company tagjaival is találkozni fognak.

A helyszínen a napijegyek mellett - korlátozott számban - 4 és 5 napos bérletekhez is hozzá lehet még jutni. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés ingyenes.

A városban idén ismét fesztivál taxi működik, a szolgáltatás fix tarifával vehető igénybe.

A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak a körmendi zenei program látogatói a vasúttársaság járatain. Az odaút mellett a visszaútra is szól az akció, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió sugároz a városban és a környéken. A körmendi csatornán az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. A Körmend FM műsorát a 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.kormendfm.hu oldalon lehet hallgatni.

A 10. AlteRába ma 17:30-kor veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes program: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

Az AlteRába Fesztivált a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop