Facebook
Hírek
Indulunk!
címkék ::
A Firkin lép a nagyszínpad deszkáira elsőként az ötödik AlteRábán. A körmendi fesztivál már délután megnyitotta kapuit, a nyitónap első koncertje 19 órakor kezdődik.

A Rába Szabadidőközpontban a Firkint a Deák Bill Blues Band követi 21 órától, majd este 11-től az Ismerős Arcok, hajnali 1-től pedig a Supernem koncertjére érdemes ellátogatni Körmendre.

A koncertek után a JAMESON kis színpadon Johnny tart levezető bulit. Ugyanitt holnap már kora délután elindulnak a fél 5-ig ingyenesen látogatható kulturális programok.


Körmenden vasárnapig fellép többek között a Quimby, a Magna Cum Laude, a Péterfy Bori és a Love Band, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a 30Y, a Depresszió, az Anna and the Barbies, a Pál Utcai Fiúk, a Brains, a HS7, az Ocho Macho és a Magashegyi Underground, de számos helyi banda is megmutatja magát a színpadokon.

Körmend környékén érdemes a Fesztiválrádióra hangolni, amely a városban és a környékén fogható a 99,8 MHz-es frekvencián. Az AlteRába zenéit és a legfrissebb információkat az ISIS Rádió Körmend sugározza vasárnap estig.

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop