Facebook
Hírek
Jótékony AlteRába
címkék ::
Jótékony AlteRába
A rumi gyermekotthon kis lakóit és a helyi Szociális Szolgáltató és Információs Központ, Fogyatékosok Nappali Intézményének ellátottjait fogadja idén is a körmendi AlteRába Fesztivál.
Jótékony AlteRába

Régi barátságot ápolnak az AlteRába fellépői és szervezői a körmendi szociális intézmény tagjaival, akiket a 9. fesztiválon is vendégül látnak. Az ellátottak nem csak a koncerteket nézhetik végig, hanem a zenekarok tagjaival is találkozhatnak egész héten.

A Rum-kastély Tündérrózsa Lakásotthonból  is érkezett egy gyermekekből álló csoport az AlteRába szerdai programjaira. Őket a fellépők is nagy szeretettel fogadták, a Soulwave és a Kowalsky Meg A Vega tagjai ajándékokkal és közös fotókkal kedveskedtek nekik.

Az AlteRába Fesztivál minden évben több szociális intézményt támogat, elsősorban a rendezvényen való vendéglátással, de gyakran szerveznek gyűjtést is a rászorulóknak.

A 9. AlteRába programjai szombatig zajlanak a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletek: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop