Facebook
Hírek
Kedden indul a 7. AlteRába
címkék ::
Kedden indul a 7. AlteRába
Holnap veszi kezdetét az ország legnagyobb kerti partija Körmenden.

A Griffins, az Irie Maffia, Sub Bass Monster, a Brains és a Hősök lép fel a 7. AlteRába első napján, holnap Körmenden. A teljesen megújult fesztivált július 12. és 16. között rendezik meg a Rába Szabadidőcentrumban.

A napijegyek és a bérletek helyszíni értékesítése minden nap 16.30-kor kezdődik. Szombat kivételével a délutáni programok ingyenesek. További pénztári infók a fesztivál hivatalos honlapján, a Jegyinformációk fül alatt.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit július 12-én, déli 12 órától lehet elfoglalni.

A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján az idei esztendőben is 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a körmendi zenei programra utazók a vasúttársaság járatait.

Az immáron másodszor is ProArt díj nyertes AlteRába holnap, július 12-én veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes program: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop