Facebook
Hírek
Kedves Barátaink!
címkék ::
Kedves Barátaink!
Elsősorban hatalmas hála és nagy köszönet Nektek, hogy kitartatok az Alterába Fesztivál mellett. Nem volt egyszerű ez a másfél év, de fel a fejjel, 35 nap múlva Alterába!

Ismét egy változással kezdjük, sajnos a Quimby nem tud nálunk fellépni (számunkra érthető okokból), a sajtóközleményüket lejjebb bemásoljuk!

Helyettük, gyors szervezéssel, annak a csapatnak adunk lehetőséget, aki több ízben mozgatta meg az Alterába csodás közönségét, de idén befejezik ősszel zenei pályafutásukat, sejthetitek így már, az INTIM TORNA ILLEGÁL-ról van szó!

Nagyon reméljük, hogy már több változtatás nem lesz, mert készen vannak a kreatívok.

Ahogy számítottunk rá, a kormány változtatott a gyerekekre vonatkozó szabályozáson, így számukra szabad az út! Kérjük, a http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/jegyinformaciok oldalon található információkhoz és törvényben előírtakhoz tartsa magát mindenki, sem nektek, sem nekünk nem hiányzik a büntetés! 

Sokan érdeklődtök, egyelőre 16 év felett, csak védettségi igazolással látogatható a fesztivál, sem negatív teszt, sem egyéb igazolás nem fogadható el, csak a hivatalos igazolvány! Ez nem csak nálunk van így, kérjük, ne minket hibáztassatok!

Azoknak, akik nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal a fesztiválig, természetesen visszautaljuk a jegyek árát, a tixa.hu-val már tárgyaljuk a részleteket! Erről hamarosan tájékoztatót teszünk ki, amint vannak konkrétumok!

Nem tudjuk felajánlani a 2022-re való átvitelt azoknak akik most nem tudnak jönni, mivel nagyon nehéz helyzetben vagyunk és előfordulhat, hogy ez lesz az utolsó Alterába, így szeretnénk korrektek maradni, mint eddig is tettük.

Érdemes azoknak mielőbb szállást foglalni, akik biztos jönnek, mert több helyről jött visszajelzés, hogy nincs már szabad szoba!

Mivel minden nagyobb támogatónkat elvesztettük a pandémia miatt, így ismét rátok tudunk csak számítani, minden egyes jegyvásárló egyben a fesztivál fennmaradását segíti!  Hála és köszönet érte!

Nagyon várunk benneteket, hogy végre együtt lehessünk és egy hatalmasat bulizzunk, kiengedjük a másfél év alatt felgyülemlett gőzt! 

Akkor a Quimby csapatának hivatalos sajtóközleménye:

 

"Kedves Közönség!

A Quimby zenekar rendkívül nehéz időszakot tudhat a háta mögött, de ahogy a világunk egy része a világjárvány elcsendesülésével párhuzamosan ébredezik, úgy mi is egyre bizakodóbban tekintünk előre.

Ez nagyban köszönhető nektek is, köszönjük a rengeteg támogatást és pozitív energiát ami töretlenül áramlik felénk Tőletek!

Tibi terápiája már nem izolációban folytatódik, így újra kapcsolatba kerültünk egymással. Van alkalmunk személyesen találkozni, hosszú idő után megölelhettük mi is egymást. Ez mindenképpen egy fontos mérföldkő, de nem jelenti az út végét, amelyhez a feltétlen támogatásunkról biztosítottuk Tibit.

A csupa jó hír mellett sajnos a július 15-ére meghirdetett Alterába Fesztiválra ígért Plusz-Mínusz koncertünket technikai okokból kénytelenek vagyunk lemondani. Elnézést kérünk azoktól, akiknek ezzel csalódást okozunk. A ,,Quimby Plusz-Mínusz“ formációval legközelebb július 30-án a 30. Művészetek Völgyében találkozhattok.

Külön szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy a fent leírtakkal összhangban ne zavarják meg Tibit a felépülésére koncentráló törekvéseiben.

Köszönettel:

A Quimby zenekar

(Csakis teljes terjedelemben, változtatás nélkül közölhető!)"