Facebook
Hírek
Kezdődik az AlteRába
címkék ::
Ismét megtelik élettel a Rába-part Körmenden, ahol immáron ötödik alkalommal indul el ma az AlteRába Fesztivál. A Nyugat-Dunántúl egyik legjelentősebb zenei kavalkádját július 16. és 20. között rendezik meg a Rába Szabadidőközpontban.

Elindul ma az AlteRába. Körmenden vasárnapig fellép többek között a Quimby, a Magna Cum Laude, a Péterfy Bori és a Love Band, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a 30Y, a Depresszió, az Anna and the Barbies, a Pál Utcai Fiúk, a Brains, a HS7, az Ocho Macho és a Magashegyi Underground, de számos helyi banda is megmutatja magát a színpadokon. A szerdai nyitónapon az Ismerős Arcok, a Deák Bill Blues Band, a Firkin és a Supernem gondoskodik az alapozásról.

Az AlteRába az esti koncertek előtt délutánonként ingyenes programokat is kínál: az idei esztendőben minden nap fél 2-től fél 5-ig térítésmentesen látogatható kulturális események, versenyek, sportrendezvények és koncertek várják a városba látogatókat.


Az 5. AlteRábára érkezők az idén is kedvezményesen utazhatnak vonattal a GYSEV Zrt. jóvoltából. A vasúttársaság a fesztiválra érkezőknek 33 százalékos kedvezményt biztosít a teljes árú menettérti jegyekre. Az olcsóbb vonatozás nem csak a Szentgotthárd, vagy Szombathely felől érkező fesztiválozókat érinti, hanem a többi közt a soproni, a kőszegi, vagy a nagykanizsai vonalon közlekedőket is.

Fontos, hogy az idei esztendőben csak a Kemping felőli oldalról lehet bejutni a fesztivál területére. A látogatók a körmendi Rába-híd irányából érkezve találhatják meg a pénztár épületét.

A kempingbe a vendégek ma délben költözhetnek be, az első sátrazók pedig ismét ajándékot kapnak. A St. Gotthard Spa & Wellness jóvoltából a héten 100 kempingező csobbanhat ingyen az élményfürdőben.

Szól már a Fesztiválrádió is, amely a városban és a környékén fogható a 99,8 MHz-es frekvencián. Az AlteRába zenéit és a legfrissebb információkat az ISIS Rádió Körmend sugározza vasárnap estig.

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop