Facebook
Hírek
Könyvbemutató és rendkívüli véradás az AlteRábán
címkék ::
A várakozásoknak megfelelően alakultak az idei körmendi AlteRába Fesztivál első napjai. Az igazán kellemes nyári időben a nulladik napon és csütörtökön is sokan voltak kíváncsiak a Rába Szabadidőcentrum programjaira. Az eddigi fellépőkről a www.alterabafesztival.hu oldalon lehet képeket találni, a hagyományosnak számító arcképcsarnok pedig a fesztivál hivatalos facebook oldalán érhető el.

Pénteken a Kocsmazaj, a Magashegyi Underground, az Európa Kiadó, a Vad Fruttik és a Supernem játszik a nagyszínpadon, de ellátogat az AlteRábára Péterfy Bori & a Love Band is.

A zenei programok mellett ma délután Gráf Légrádi Balázs író, dalszövegíró könyveivel ismerkedhetnek meg a fesztiválozók. A művész július 19-én, 17:30-tól osztja meg gondolatait a kultúra iránt fogékony látogatókkal a Rába-parton.

Rendkívüli véradást szervez a helyi Vöröskereszt az AlteRába ideje alatt. A segíteni szándékozókat július 20-án, szombaton 11 és 17 óra között a Körmendi Kulturális Központba (Berzsenyi u. 11.) várják.

Vasárnapig még szól a Fesztiválrádió is, Körmenden és környékén az FM 99,8 MHz-es frekvencián. Az Új Rádió 8 Körmend a legfrissebb fesztiválhíreket és a legjobb AlteRábás zenéket sugározza éjjel-nappal.