Facebook
Hírek
Kora délután óta szól a zene Körmenden
címkék ::
Kora délután óta szól a zene Körmenden
Soulwave, Ozone Mama, PASO, Kowalsky meg a Vega, Zorall, valamint Ganxsta Zolee és a Kartel a mai program.

Viharkárok nélkül, kisebb záporokkal tűzdelve, de kitartó és lelkes közönséggel zajlott a 7. AlteRába második estéje. A hidegfront elvonult, vele együtt nagy valószínűséggel a csapadékzóna is, így a PASO, a Kowalsky meg a Vega, a Zorall, valamint a Ganxsta Zolee és a Kartel mai koncertjeire már nem kell esernyővel készülni.

A nagyszínpad első fellépője 18.30-tól egy szakállas nő lesz, hiszen hiába Ozone Mama a banda neve, az egy főre jutó borosták száma kettő. A budapesti formáció legfrisebb nagylemezét pörgeti, kül-, és belföldi turnéit szervezi, igyekszik feldolgozni az amerikai-kanadai turné hihetetlen felhangjait és közben még arra is jut idő, hogy Körmenden mutatkozzon be.

A kis színpadon már megkezdődtek a programok. A Fütyülős porondon csütörtökön fellép még az Atomic Playboyz, a Fatal Error és a Soulwave. Ez utóbbi banda Körmendről indult 2007-ben, amikor újfajta hangzásvilágú zenét kezdtek el építeni, így jött létre az első Magyarországon ismert post-grunge zenekar.

A Z-NET Telekom jóvoltából az AlteRába Fesztivál teljes területén ingyenesen használható a szélessávú wifikapcsolat.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió üzemel a városban és a környéken. A körmendi rádióban az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. Az ISIS Rádió Körmend műsorát az FM 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.radiokormend.hu oldalon lehet hallani.

További részletes információk a http://www.alterabafesztival.hu oldalon.

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop