Facebook
Hírek
Ma kezdődik a 8. AlteRába
címkék ::
Ma kezdődik a 8. AlteRába
A Halott Pénz és a Soulwave nyitja kedden a 8. AlteRába Fesztivált Körmenden.
Ma kezdődik a 8. AlteRába

Helyi banda indítja az esti bulit ma a Rába Szabadidőcentrumban, a nemrég Petőfi Zenei Díjat kapott Soulwave 20 órakor lép a hazai deszkákra. Az ország legnagyobb kerti partijának nyitónapján a körmendi zenekaron kívül játszik még a Halott Pénz, az osztrák Pann Bay Bastards, valamint a Diggieman LIVE. A keddi program Golyó és Johnny hagyományos hajnali levezető szettjével zárul.

A napijegyek értékesítése ma 16.15-kor, holnaptól pedig 16.45-kor kezdődik. A szerdától elérhető délutáni programok ingyenesen látogathatók. További pénztári infók a fesztivál hivatalos honlapján, a Jegyinformációk fül alatt.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit július 11-én, déli 12 órától lehet elfoglalni. Újdonság, hogy a 8. AlteRábán már meleg ételt is igényelhetnek a kempingezők.

A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján az idei esztendőben is 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a körmendi zenei programra utazók a vasúttársaság járatait.

Az immáron harmadszor is ProArt díj nyertes AlteRába ma veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes program:
http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop