Facebook
Hírek
Ma kezdődik a megújult AlteRába
címkék ::
Ma kezdődik a megújult AlteRába
Indul az öt napos őrület Körmenden, ahol mától szombatig zajlik a 7. AlteRába Fesztivál.

Ma kezdődik az ország legnagyobb kerti partija a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A 7. AlteRába Fesztivál első napján fellép a SoulCap Budapest, a Griffins, az Irie Maffia, Sub Bass Monster, a Brains és a Hősök. A nyitónap végén a levezető szettet egy Angliából érkező, ám Körmendről származó dj, Zulu keveri majd. Az átformált nagyszínpad, a megújult fénytechnika és a Rába-parti helyszín elemeinek változása teljesen új arculatot ad a 7. AlteRábának, amely – a szervezők reményei szerint – ennek ellenére is megtartja messze földön híres családias hangulatát.

Az idei AlteRábán a napijegyek és a bérletek helyszíni értékesítése minden nap 16.30-kor kezdődik. Szombat kivételével a délutáni programok szabadon látogathatóak. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés esténként is ingyenes.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben használhat fel. A Bárkaház sátorhelyeit már kedden déli 12 órától el lehet elfoglalni.

A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján az idei esztendőben 50 százalékos kedvezménnyel vehetik igénybe a körmendi zenei programra utazók a vasúttársaság járatait. A kedvezményes menetjeggyel az utazást a rendezvény előtti nap 0 órától lehet megkezdeni, és a programot követő nap 24 óráig kell befejezni. Az AlteRábára tartó fesztiválozók bérletük felmutatása ellenében vásárolhatnak vonatjegyet a GYSEV pénztáraiban. Az odaút mellett a visszaútra is szól a kedvezmény, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

A Z-NET Telekom jóvoltából az AlteRába Fesztivál teljes területén ingyenesen használható a szélessávú wifikapcsolat.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió üzemel a városban és a környéken. A körmendi rádióban az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. Az ISIS Rádió Körmend műsorát az FM 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.radiokormend.hu oldalon lehet hallani.

Az immáron másodszor is ProArt díj nyertes AlteRába ma veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes program: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop