Facebook
Hírek
Osztrák vendégekre is számít az AlteRába
címkék ::
Osztrák vendégekre is számít az AlteRába
Folytatódik a bildeini Picture On és a körmendi AlteRába együttműködése, így mindkét eseményen komoly kedvezményekre számíthatnak a fesztiválozók. Azok az osztrák vendégek, akik bérletet váltottak a Picture On-ra, ingyenesen léphetnek be az AlteRábára!

Példaként tekintenek az osztrák Picture On főszervezői a körmendi AlteRábára – így fogalmazott a két zenei program együttműködéséről Hansjörg Schrammel, a bildeini fesztiváligazgató. Az évek óta tartó kapcsolatot a rendezői kör szeretné hosszan fenntartani és fejleszteni, mivel az együttműködés jelenleg is gyümölcsöző. Hansjörg Schrammel úgy gondolja, érdemes volna az „AlteRábás” elképzelést a határ túloldalán is meghonosítani, hiszen míg Körmenden csak magyar zenekarok lépnek fel - köztük regionális, fiatal és helyi együttesek - addig náluk a fesztivál egyelőre nem tud megélni külföldi formációk nélkül.

A két rendezvény egyébként nem csak szellemiségében partnere egymásnak: évről évre kedvezményes áron juthatnak hozzá a fesztiválozók a társrendezvények bérleteihez. Így lesz ez 2015-ben is: az AlteRába bérletesek 25 euróért kaphatnak két napos jegyet a Picture On-ra, míg a bildeini program részvevői – bérletük felmutatásával - térítésmentesen látogathatják a körmendi koncerteket.


A 6. AlteRába Fesztivált 2015-ben július 14. és 18. között rendezik meg a Rába Szabadidőcentrumban. Napi bontás: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

Az augusztusi Picture On programjai: http://www.pictureon.at/programm

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop