Facebook
Hírek
Pályázati felhívás felsőoktatási intézmények hallgatói számára
címkék ::
Az Alterába Szolgáltató Kft., mint az Alterába fesztivál hivatalos szervezője pályázatot hirdet felsőoktatási intézmények hallgatói jogviszonyban álló tanulói részére, valamint a Hallgatói Önkormányzatok számára.

A pályázat célja: Olyan komplex marketing tevékenység összeállítása, valamint bemutatása, ami széles körben érheti el benyújtó intézmény hallgatóit, valamint egyedi megjelenést és folyamatos marketing és reklám kampányt tesz lehetővé az Alterába Fesztivál részére - online, nyomott sajtó, plakát, szórólap, egyedi megjelenés, stb. - révén.

Pályázók köre: Hallgatói Önkormányzatok, Főiskolai és Egyetemi intézményi háttérrel rendelkező formális és nem formális közösségek (Intézményenként egy pályázat nyújtható be).

A pályázatot benyújtók hatóköre:
Országos, valamint határon túli Magyar Oktatási Intézmények részére

Ismertető:
A körmendi Alterába Fesztivál idén 6. alkalommal valósul meg Körmenden, a Rába folyó partján, a Rába Szabadidőcentrumban.

A családias, baráti hangvételű fesztivál korrekt bérlet áraival, hamar kivívta a közönség szimpátiáját, évről évre fejlődik, az ország egyik legkedveltebb fesztiválja. A fellépő zenekarok véleménye alapján az „Ország legnagyobb kerti partija”

A fesztivál 2015-ben július 14-18-ig 5 napon keresztül szórakoztatja vendégeit, profi fény-, és hangtechnika, tökéletes biztonság, csodaszép környezet és 1 perc alatt elérhető büfészektorok várják a fesztiválozókat! Részletek: www.alterabafesztival.hu

Sokan érkeznek az ország minden részéből, de sajnos a rendelkezésre álló költségkeret behatárolja a marketing tevékenység lehetőségeit, így még mindig olyanok, akik nem ismerik a fesztivált és annak színvonalas programkínálatát. Célunk ennek megváltoztatása, így az érdekelt célközönségünket próbáljuk motiválni ennek fejlesztésében.

A fesztivál korosztályát a fiatalos célközönség képviseli főkként, az átlagközönség 70%-a 15-30 év közöttiekből áll.

Pályázat részletei:

A benyújtott pályázat célja az adott intézmény hallgatóinak legszélesebb körben való elérése, a rendezvény legsikeresebb promóciójának összeállítása.

Pályázni a marketing tevékenység részletes kifejtésével az adott intézményben, szélesebb körben, valamint ennek várható eredményének (elérhető személyek, célközönségek száma) bemutatásával lehet.

  • Egyedi plakáttervezés;
  • Híranyagok publikálása;
  • Online megjelenés elérhetősége;
  • Kreatívok készítése;
  • Alterába Fesztivál logójának megjelenítése honlapon és egyéb online felületeken;
  • Banner kihelyezés, ehhez hely biztosítása;
  • Plakát, szórólap, nyomtatott média anyagainak kihelyezése, garantált és tartós megjelenéssel, a meghatározott intervallumban (április 10 – július 14-ig);

A marketinganyagokhoz a pályázóknak segítő dokumentumokat, bannereket, képeket biztosítja a kiíró!

A pályázat benyújtására az info@alterabafesztival.hu e-mail címen van lehetőség, legfeljebb 2 oldal terjedelemben.

A pályázatok benyújtási határideje 2015. március 20. 24.00 óra

Elbírálás határideje: 2015. április 03.

Pályázati díj: nincs

A pályázatot benyújtók díjazása:

A három legjobban felépített marketing tervvel pályázó intézményt díjazzuk a fesztivál idejére szóló bérletekkel és napijegyekkel, melyeket a hallgatók közt oszthatnak szét.

1 díj: 6 db 5 napos bérlet, 10 db napijegy (112.000.- Forint értékben)
2-3. díj: 2 db 5 napos bérlet 5 db napijegy (44.000.- Forint értékben)

A legkreatívabb kampány külön díjazásban részesül.

Az első három helyezett, valamint a különdíjas intézmény logója felkerül a www.alterabafesztival.hu oldal partnerei közé!

Az elbíráláson sikeresnek ítélt pályázókat elektronikusan értesítjük.

Monitoring: felkereséses módszerrel, nyomtatott marketing beküldésével, online felületek nyomonkövetése

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop