Facebook
Hírek
Bejelentés
címkék ::
Bejelentés

Kedves és nagyra becsült Barátaink!

Amint már tudjátok és jeleztük is, idén sajnos nem tudjuk megtartani a 11. Alterába Fesztivált. Egyúttal jeleznénk minden augusztus 15-ig elmaradt fesztiválnak együttérzésünket és kitartást kívánunk nekik, akik meg tudják tartani, azoknak hatalmas drukkolással segítünk lélekben, hogy sikeresek legyenek!

Hosszas mérlegelés és hatalmas munka árán, de sikerült a rendezvényt áthelyezni egy másik dátumra, ami 2021. július 13-17!

Köszönet ezért minden menedzsernek, zenésznek, akik rugalmasságukkal segítették, hogy ez megvalósulhasson ebben a formában. Így a 11. Alterába Fesztivál 2021-ben lesz!

Amint látjátok, még a napok is ugyanazok, az idősávok is, így ha már megvan a jegyed rá kedvezményesen, akár bérleted, érdemes megtartani, és felhasználni ott, mert olcsóbb jövőre biztos nem lesz!

A honlapunkon (http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet ) részleteiben is megtalálhatjátok az új dátumokat, a fellépőkkel.

Egy változás van, a 2021. július 14-i napon, a Follow the Flow helyett az Anna and the Barbies lép színpadra!

Rengeteg munkánk van az idei fesztiválban, ami most kárba vész, szponzoraink 60%-át elveszítettük, most hatalmas kihívás lesz, hogy ezt megoldjuk, de megoldjuk! Gigantikus köszönet azoknak a szponzorainknak, akik már elküldték támogatásukat és annak felhasználását az eddigi költségeinkre engedték fordítani! Respekt!

Azt sajnáljuk, hogy néhány zenekar idén jubilált volna, készültünk szokásainkhoz híven meglepetéssel, de pótoljuk jövőre velük / veletek!

Amiben még szeretnénk korrektek lenni, hogy a felajánlott tiszteletjegyek is érvényesek lesznek jövőre, hiszen többségét jótékony célra ajánlottuk fel!

Rolikát pusziljuk és egy év türelmet kérünk, mivel idén is meglepett volna benneteket egy kis műsorával, ezt is jövőre pótoljuk, jó egészséget addig is!

Ugyanígy az általunk támogatott fogyatékkal élő és rászoruló barátaink is számíthatnak ránk a 2021-es fesztiválon!

Arról, most nem kívánunk beszélni, hogy anyagilag mennyire érinti a fesztivált negatívan, mert rajtatok kívül álló okok miatt van, nem szeretnénk panaszkodni, megyünk előre és fenntartjuk az Alterába Fesztivált bármi áron!

Mivel Ti, a jegyvásárlók vagytok a legnagyobb támogatóink, így a Ti érdekeitek vannak az első helyen, mint mindig!

Idén, illetve már tavaly decemberben rekord számú jegyet vásároltatok, az eddigi fesztiválokhoz képest, ezzel igazoltátok a zenekari összeállítás sikerességét, ami számunkra nagyon fontos!

Amennyiben megtehetitek és anyagilag nem érint benneteket, hálásan megköszönjük, ha jövőre használjátok fel a belépőket és nem váltjátok vissza, nem is gondoljátok, hogy ez nekünk mekkora segítség!

Az idei fesztiválra megvásárolt belépők és bérletek érvényesek a 2021-es fesztiválra! Aki vissza szeretné váltani, MINDENKINEK visszatérítjük a tixa.hu oldalon keresztül, erről hamarosan kitesszük a részleteket, a technikai megoldások most zajlanak!

Nagyon kérjük, hogy külön-külön ne írjatok, mert csak egy sablont tudunk addig válaszban küldeni, amíg nem kapjuk meg mi is a konkrétumokat!