Facebook
Hírek
Sziasztok!
címkék ::
Sziasztok!
Ilyen közel még sosem voltunk, pár információt megosztanánk veletek! Ahogy megszokhattátok, Ti vagytok a legfontosabbak, mindenki, így azok akik nem tudnak eljönni, mivel nincs védettségi igazolásuk, visszaválthatják a megvásárolt belépőjüket. Továbbiak>>>

Erre 2021. június 21-től, július 2-án, 20 óráig lesz lehetőségük!

Lesz egy olyan opció is, hogy segítheted a fesztivál fennmaradását, ha nem váltod vissza, ha ezt választod, hálásan köszönjük!

Nem kívánunk egyéb lehetőségeket (felhasználható voucher, utalvány, más rendezvényre belépő) kínálni, úgy korrekt, ha visszefizetjük a pénzt, így korrekt!

Mindenki kap majd egy levelet a tixa.hu oldalról, aki jön, nekik semmi dolguk nincs a jegyekkel, figyelmen kívül hagyhatják!

Akik a 2020-as esztendőre már megváltották a jegyüket, akkor arra a NAPRA érvényesek, melyekre megvásároltátok (ha 2020-ban kedd volt, akkor 2021-ben is a keddi napra szól), nem a dátum számít! Így mindenki azt láthatja, amire 2020-ban vásárolt belépőt!

Hamarosan leáll a bérlet vásárlás, a napijegyek is szép számban fogynak, köszönjük, hogy velünk vagytok!

Nagy segítség lenne, ha az Alterába Fesztivál plakátját megosztanátok, nehéz helyzetben vagyunk és nem nagyon jut reklámra..., így minden megosztás segíthet! Hála és köszönet, nagyon várunk benneteket!

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop