Facebook
Hírek
Szóval ahogy ígértük, néhány dolog 2023-ra!
címkék ::
Szóval ahogy ígértük, néhány dolog 2023-ra!
Egy megszépült környezet, új VIP teremmel! Visszatérünk a kezdetekhez a bizonytalan időjárás miatt újra nagysátras buli lesz a nagyszínpados történet!>>>

- 1000 fő alatti rendezvényként szeretnénk, vissza a családias jelleghez, ráadásul nem is indokolt jelenleg többre számítani nagyon.

- Ősszesen naponta 900 belépőt (bérlettel együtt) értékesítünk, hogy saját személyzetünkkel (kb 50-60 fő) beleférjünk.

- 3 napos program, éjféltől új belépővel más stilussal, de aki napijegyet vagy bérletet vesz az végig maradhat (17.30-03.30-ig), a buli jegy csak éjféltől ad belépési lehetőséget (00.00-03.30-ig)

- A fentiekből adódik, hogy bérleteket nagyon minimális darabszámban fogunk értékesíteni.

- A tervek alapján az early bird jegyeket és bérleteket december elején fogjuk elindítani érdemes lesz figyelni az oldalt.

- Ismét, nem utolsó sorban, TI vagytok a fő támogatók, nagy szponzorokkal nem tudunk büszkélkedni, de bízunk a változásban.

A program 90%-ban kész, hamarosan érkezünk a részletekkel, kicsi, baráti, de Alterábásak maradunk, ez a túlélési esélyünk!

Lehetőségeink nagyon korlátozottak, így hálásan köszönjük azon zenekarok hozzáállását, akiket majd láttok, ők voltak olyan rugalmasak, hogy lett esély a fesztivál megmaradásának esélyére!

Köszönet nekik is és nektek is!

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop