Facebook
Hírek
Újabb helyszín nyitja meg kapuit ma az AlteRábán
címkék ::
Újabb helyszín nyitja meg kapuit ma az AlteRábán
A kis színpadon kora délután indulnak az idei programok, a fő porondon pedig az Ocho Macho, a Kiscsillag és az Anna and the Barbies játszik szerdán.

Kezdetét vette tegnap az ország legnagyobb kerti partija a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A 7. AlteRába Fesztivál első napján a SoulCap Budapest, a Griffins, az Irie Maffia, Sub Bass Monster, a Brains és a Hősök lépett fel. Szerdán a Mantra porno, az Ocho Macho, a Kiscsillag, az Anna and the Barbies , valamint az osztrák Pann Bay Bastards látható és hallható a nagyszínpadon.

A kis színpadon idén 12 feltörekvő zenekar kap lehetőséget a bemutatkozásra. Ezekre a csapatokra a fesztivál hivatalos Facebook oldalán lehetett szavazni. A körmendi zenei eseményen már kora délután elindulnak a koncertek, melyeket játékos vetélkedők és egyéb kiegészítő programok kísérnek. A Fütyülős porondon a Szekeres-Barbaró napot cserélt a Soulwave csapatával, így előbbi kezdi ma a kis színpadi mulatságot a Me iLL, a Kultúrmadzag, a M.iS.K.A. és a Clap4What társaságában. Ezen a helyszínen szerdától szombatig zajlanak a kísérő programok.

Az idei AlteRábán a napijegyek és a bérletek helyszíni értékesítése minden nap 16.30-kor kezdődik. Szombat kivételével a délutáni programok szabadon látogathatóak. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés esténként is ingyenes.

A Z-NET Telekom jóvoltából az AlteRába Fesztivál teljes területén ingyenesen használható a szélessávú wifikapcsolat.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió üzemel a városban és a környéken. A körmendi rádióban az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. Az ISIS Rádió Körmend műsorát az FM 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.radiokormend.hu oldalon lehet hallani.

További részletes információk a http://www.alterabafesztival.hu oldalon.

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop