Facebook
Hírek
Utcazenével folytatódik az ünnep Körmenden
címkék ::
Utcazenével folytatódik az ünnep Körmenden
Elstartolt kedden a jubileumi AlteRába. Az ország legnagyobb kerti partiján a Punnany Massif és a Bagossy Brothers Company koncertjén is telt ház volt. Az immár tizedik fesztiválon ma újabb meglepetések és nagy értékű nyeremények várnak a látogatókra.

Az ünnepi AlteRábán szerdán utcazene is lesz. Beck Zoliék több attrakcióval készülnek ma estére, ezek közül az egyik 20 órakor kezdődik. A 30Y tagjai a pénztár mellett játszanak majd és utcazenével köszöntik a fesztiválra érkezőket.

A kis színpad délutáni programjain feltörekvő, amatőr zenekarokat lehet látni és hallani. Itt ma a Görbe Bögre, Kóbor Zsóka és Polgár Patrik, valamint a Galeri lépnek fel. Ezeket a koncerteket ezúttal is térítésmentesen lehet látogatni.

A szerdai program a nagyszínpadon: Einstand, Intim Torna Illegál, Kiscsillag, 30Y, Kaukázus. A koncertek közötti szünetekben az AlteRába állandó fellépője, az Ed Philips and the Memphis Patrol játszik. Részletes bontás: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/programfuzet

Kapunyitás 16.30-kor. A bérletekhez – korlátozott számban - még ma is hozzá lehet jutni a helyszínen, ahol természetesen napijegyek is kaphatók. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés ingyenes.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió sugároz a városban és a környéken. A körmendi csatornán az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. A Körmend FM műsorát a 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.kormendfm.hu oldalon lehet hallgatni.

A 10. AlteRába a hétvégéig tart a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A fesztivált a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

My countdown
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet
Ginop