Facebook
Hírek
Hajrá a bérletekért
címkék ::
Hajrá a bérletekért
Már csak 10 napig juthatsz hozzá elővételben AlteRába bérletedhez!

Ne feledd, ha bérlettel érkezel a fesztiválra, a jövő évi AlteRábára kedvezményt kapsz! Ezért is érdemes időben gondoskodni a belépőkről, amelyeket elővételben már csak július 10-ig lehet megvásárolni. Erre az alábbi árusítóhelyeken van lehetőséged: http://www.alterabafesztival.hu/alteraba/jegyinformaciok

Az 5 napos bérletet 10 napig még nagyon kedvező áron, 12.000 forintért válthatjátok meg a készlet erejéig. Július 10-e után már csak a helyszínen lehet bérletet és napijegyet vásárolni a fesztiválra. Felnőtt kísérettel 12 éves korig ingyenes a belépés.

Folytatódik az évek óta tartó együttműködés az osztrák Picture On Fesztivállal, ez pedig a bérletesek számára további kedvezményt jelent. Az AlteRába látogatói mindössze 25 euróért juthatnak el augusztusban a Picture On-ra.

A kemping első 100 lakója az idén is wellness belépőt kap ajándékba, amit a Szentgotthárdi Spa & Wellness Fürdőben lubickolhat le. További meglepetés még a bérleteseknek: a fesztivál ideje alatt érdemes lesz a karszalaggal kisétálni a városba is, hiszen például a körmendi Klub Trummerikumban minden nap két fogásos napi menüt lehet fogyasztani „alterábaráti” áron.

A ProArt szavazásán a tavalyi év fesztiválja címet elnyert AlteRába 2 hét múlva, július 14-én veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. 

My countdown
Ginop
Agrárminisztérium
Hungarikum Bizottság
NKA
Znet